Bruidsfotograaf

Exclusief – Tijdloos – Op maat gemaakt – Romantisch – Kleurrijk

9610e005e87e27a83501b532090bd3d2Mijn werkwijze als bruidsfotograaf is ongeveer 75% journalistiek en 25% met aansturen van mijn kant.
Tijdens mijn werkzaamheden zorg ik ervoor dat ik een onopvallende positie inneem en niet teveel op de voorgrond treedt, want u als bruidspaar moet de hele dag het middelpunt zijn.

Een bruidsreportage is romantiek ten top en dat moet ook op de beelden terug komen. Dat is waar De Kuijper Fotografie voor staat.
Mooie composities, mooie kleuren en u als bruidspaar in het middelpunt.

INVESTERING IN EEN UNIEK MOMENT UIT JULLIE LEVEN

Goede en professionele bruidsfotografie, is een investering van een uniek moment

Bruidsreportage
Bruidsreportage

en ervaring uit jullie leven. Als bruidsfotograaf bied ik  jullie naast mijn kwaliteit ook een zekerheid voor de rest van jullie leven. Alles waar jullie vele honderden euro’s

aan besteden zoals, een trouwjurk, zaal, band, dj, catering, visagie en aankleding, leg ik naast alle spontane en emotionele gebeurtenissen voor eeuwig voor jullie vast in prachtige beelden.

VERTROUWEN

Vertrouwen is heel erg belangrijk! Als jullie mij vertrouwen, zodat jullie 100% jezelf kunnen zijn op jullie bruiloft en in mijn bijzijn, kan ik voor jullie de beste reportage maken.

Ik nodig jullie graag uit voor een persoonlijk gesprek, zodat ik jullie wat meer kan vertellen over mijn werkwijze, mijzelf en jullie natuurlijk over jullie zelf en jullie bruiloft c.q. wensen en ideeën
20050819-naamloos-IMG_4249Ik werk met professionele apparatuur van Sony, in hoge resolutie. 
Alle beelden worden dubbel opgenomen op 2 verschillende geheugen kaarten, zodat er altijd een backup voorhanden is, mocht er onverhoopt iets gebeuren met een kaartje. Zodoende kan ik u de beste bedrijfszekerheid bieden.

Wij zijn op verzoek met 2 fotografen aanwezig, zodat we uitgebreider beelden kunnen nemen en elk moment kunnen “schieten”. 

Neem Contact op met mij om een afspraak te maken voor een gesprek.

Kaarten

Ik verzorg ook kaarten voor uitnodigingen en/of menu- en plaatskaarten desgewenst.
Dit kan van een mooie enkele vouwkaart tot een drieluik of zelfs harmonika kaart.


Deze is ideaal in combinatie met de love shoot, zodat deze beelden dan verwerkt kunnen worden in de kaarten.
Voor meer informatie, neem contact op met mij via Email , Whatsapp of telefoon. 

Ik verzorg ook graag jullie trouwdag.